Audi Prologue concept

Audi Prologue concept

Op de LA motorshop kwam Audi met deze beauty naar voren, de Audi Prologue Concept. Dit moet Audi’s beeld op de toekomst tonen. Dit is wat ik er van vind.

  • Aan de voorkant is het eerste wat opvalt een gigantisch single-frame grille. Waar deze op huidige modellen zich alleen in het midden van de neus bevindt, loopt de grill bij de prologue stukken verder door. Wat het geheeld een lekkere agressieve look geeft, I like!
  • Aan de zijkanten zie je dat de wielkasten meer geaccentueerd zijn, ik wil niet zeggen uitgeklopt want het is redelijk subtiel. Maar toch wel een stuk duidelijker dan bij de huidige modellen. Hierdoor oogt de auto een stuk gespierder als je het mij vraagt.
  • Aan de achterkant, tsja die vind ik wat minder geslaagd. Die zilveren sierlijn door de lampen… niet zo mijn ding. De gehele achterkant doet ij ook een beetje denken aan de Mercedes S coupe niet dat dat een lelijke auto is, maar dit past toch niet in het Audi rijtje.
  • Aan de binnenkant, tsja hier kan een cargeek zijn lol op, één en al touchscreen! Bekijk het geheel in onderstaande vid. En natuurlijk de foto’s in de gallery.
romanoAudi Prologue concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *