audi-tt-interieur

Het Interieur van de Audi TT

De nieuwe Audi TT is wederom een beauty, toch waren wij zelf een beetje teleurgesteld in de styling van de auto. Hij lijkt wel heel veel op de vorige TT. Maar waar de buitenkant weinig vernieuwend is, heeft Audi juist grote stappen gezet in het interieur.

Ik liep vrijdag door de Audi dealer en daar stond de nieuwe TT, wat doe je dan als auto liefhebber, je gaat er even in zitten. En wat een lekkere plek was dat om te zitten! Het dashboard wikkelt zich prachtig om je heen, precies wat je wilt in een sportieve coupe. Zoals je misschien weet heeft Audi het interieur van de TT ontdaan van alle schermen, het enige zichtbare scherm is waar normaal je snelheidsmeters zitten. De schermpjes voor de airco zitten verwerkt in de knoppen zelf, wat er echt geweldig uitziet.
En dan de midden console, gemaakt van prachtig aluminium. Ja het is een geweldige plek om te zitten. De vorige TT was zeker geen straf om te zitten, maar dit is echt next level. Qua interieur is dit zelfs beter dan Audi’s R8. Yup, I said it!

romanoHet Interieur van de Audi TT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *