Huracan ontwerp video

Lambo Huracan: Het Ontwerp

Een interview met Design Hoofd van Lambo

Tsja persoonlijk vind ik de Lamborghini Huracan een tikkeltje saai. Yeah I said it, ik vind een Lambo saai. Waarom? Tsja alles wat in het ontwerp zit vind ik te ‘logisch’ te simpel eigenlijk. Normaal moet Lambo heel extreem zijn, wat ik wel vind dat ze met de Aventador heb gedaan. Al vind ik dat ook meer evolutie dan revolutie als je dat vergelijkt met de Reventon en later met de facelift die ze over de Gallardo hebben gegooid. Maar terug naar de Huracan, te simpel, er zitten geen verrassende lijnen in of extreem mooie lijnen in, zoals je bij de Gallardo bij de achterste wielkasten had. Misschien dat ik heel anders piep als die voor mijn neus staat, aangezien ik em nog niet in het echt heb gezien. Maar op de plaatjes en video.. nope te saai.

Waarom ze voor dit ontwerp hebben gekozen? Dat kan je hier zien in een interview met Design Hoofd Filippo Perini. Enjoy. En vertel maar wat je ervan vind.

Nou ja het komt er dus op neer dat ze inderdaad zo min mogelijk lijnen hebben gebruikt en hem zo veel mogelijk hebben laten lijken op een Aventador. Dus als je vond dat de auto er een beetje ongeïnspireerd uitzag, dan snap je nu waarom.. dat was ie ook.

Maar ja, wie ben ik dan met mijn mening…

romanoLambo Huracan: Het Ontwerp

Comments 1

  1. Pingback: Alles wat je wilde weten over de Lamborghini Huracan | CarGeeks.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *