Auto's onder 10.000

Wat voor leuks kun je kopen voor €10.000,-?

Stel, je wilt wat leukers rijden dan een standaard Opel Corsa of een Fiesta’tje. Maar je hebt nou niet per se gigantische bedragen op je bankrekeningen staan. Wat doe je dan? Je gaat natuurlijk gewoon tweedehands shoppen. We hebben even wat leuke tweedehandsjes voor je opgezocht, die je voor minder dan 10k op de oprit kan hebben staan.

Porsche Boxster

Porsche Boxster 1997Yup, je kan dus gewoon een Porsche rijden voor dat geld. Dan wel de Boxster, maar ja die is voor mij persoonlijk toch meer favoriet dan een 911.  Deze onderstaande Boxster is te vinden voor 9.950 en heeft bijna 100k op de teller staan en komt uit 1997. Ach ja wat had je verwacht voor 10k.  Maar met 204 pk op de achterwielen en de motor vlak achter je rug kan het haast niet mogelijk zijn dat je je niet vermaakt in deze auto.

Opel GT

Opel GT 2007Is die Boxster net iets te oud voor je, maar wil je toch wel een cabrio met wat pit. Dan kan je voor deze Opet GT gaan. Je moet helaas wel de midden motor inleveren, want die ligt bij de Opel gewoon voorin. Dit wordt dan weer goed gemaakt door de Opel toch mooi 60 pk meer heeft dan de Boxster. En de Opel is 10 hele jaren jonger dan de Porsche, voor dezelfde prijs.[/container]

Renault Megane RS

Renault Megane RS 2006Wil je liever wat meer ruimte in je sportieve auto, dan lijkt een hothatch een goede optie. En wie doen die nou beter dan Renault? Deze Megan RS heeft 224 pk op de voorwielen. Komt uit 2006 en heeft 100k op de teller staan. Dit is een driedeurs, maar hij was ook leverbaar als vijfdeurs, dus mocht je kindjes (onderweg) hebben dan kan je nog steeds leuk rijden.

Dit 2CV ding

Citroen 2cv cabrioWe hebben geen idee wat het is, behalve dat ie is gebaseerd op een Citroen 2CV. Het enige wat wij weten is dat ie er wel interessant uit ziet. Er staat in de advertentie dat ie 886 pk heeft, maar we gokken dat dat een foutje is. Als je meer wilt weten over deze auto moet je maar contact op nemen met de eigenaar, want uit de advertentie worden wij niet veel wijzer.

Heb jij nog leuke ideetjes?

 

romanoWat voor leuks kun je kopen voor €10.000,-?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *